Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou orcl medical co., ltd. 86-20-84534068 sales@orcl-medical.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - ORCL που απαριθμείται στο χρηματιστήριο της ΚΊΝΑΣ

ORCL που απαριθμείται στο χρηματιστήριο της ΚΊΝΑΣ

September 19, 2021

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2020, ORCL συμμετείχε στην τελετή λιστών που διοργανώθηκε από Guangdong το χρηματιστήριο.

Από την καθιέρωσή της το 2010, μετά από 10 έτη αδιάλειπτων προσπαθειών, έχουμε περάσει TUV: ISO13485 πιστοποίηση συστημάτων, ΕΕ TUV 21 προϊόντων: Πιστοποίηση CE (0123), στην εφαρμογή για την πιστοποίηση εγγραφής FDA (510k) πέρασε τις εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, επιχειρήσεις πιστοποίησης εφαρμογής προτύπων πνευματικής ιδιοκτησίας, που αποθηκεύουν τις βασισμένες στην τεχνολογία μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχει λάβει 21 πιστοποιητικά εγγραφής ιατρικών συσκευών, άδεια παραγωγής ιατρικών συσκευών, άδεια παραγωγής ιατρικού εξοπλισμού που έχει γίνει η μονάδα διευθυντή Guangdong της διοικητικής ένωσης ιατρικών συσκευών, η μονάδα βιομηχανίας ιατρικών συσκευών διοικητική της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ, και η μονάδα συμβάσεων της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ για πολλά χρόνια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ORCL που απαριθμείται στο χρηματιστήριο της ΚΊΝΑΣ  0

Αυτή η τελετή λιστών απεικονίζει πλήρως την αναγνώριση της επιχείρησής μας από την κυβέρνηση και το χρηματιστήριο. Ευχαριστεί όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή μας να μπεί στη κεφαλαιαγορά, να προωθήσει την αύξησή μας και να μας βοηθήσει να καθιερώσουμε την ανταγωνιστικότητα πυρήνων μας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ORCL που απαριθμείται στο χρηματιστήριο της ΚΊΝΑΣ  1

Η επιχείρησή μας έχει περπατήσει από το πρώτο βήμα στη κεφαλαιαγορά! Ελπίζουμε ότι η επιχείρησή μας θα συνεχίσει να καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες στο μέλλον, να συνεχίζεται στη μεταφορά το «αυστηρό, αρμονικό, καινοτόμο και ανοδικό» πνεύμα χειροτεχνίας «ORCLer», και να συνεχίζει να επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ORCL που απαριθμείται στο χρηματιστήριο της ΚΊΝΑΣ  2