Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou orcl medical co., ltd. 86-20-84534068 sales@orcl-medical.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ
Guangzhou orcl medical co., ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  ORCL

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~120

 • Ετήσιες πωλήσεις

  100MIllion-200Million

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2010

 • Εξαγωγή pc

  50% - 60%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  OEM/ODM

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-20-84534068

Εισαγωγή

Η ιατρική Co. Guangzhou ORCL, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2010, αυτό βρίσκεται σε Nansha, η εθνική ζώνη ελεύθερου εμπορίου, με έναν τομέα εγκαταστάσεων 6000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα εργαστηρίων καθαρισμού 3300 τετραγωνικών μέτρων σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ. Συμμετέχει κυρίως στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των ιατρικών καθετήρων στους τομείς του «ουρχτηρικού καθετήρα, της αναισθησίας και της αναπνοής». Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στους κλινικούς ιατρικούς τομείς όπως η προσοχή χειρουργικών επεμβάσεων, επεξεργασίας, ιατρικής βοήθειας και περιποίησης Έγκριση TUV επιχείρησης: ISO13485, TUV: ISO11135, η πιστοποίηση της κκπ, η εθνική επιχειρηματική πιστοποίηση υψηλής τεχνολογίας, η πιστοποίηση εφαρμογής προτύπων πνευματικής ιδιοκτησίας, κ.λπ., έχουν λάβει την πιστοποίηση εγγραφής CFDA, ΕΕ TUV: Πιστοποίηση CE (0123), εξασφάλιση ποιότητας.

 

Η επιχείρηση έχει την πλατφόρμα τεχνολογίας Ε&Α στους επαγγελματικούς τομείς, που εστιάζουν στην καινοτομία προϊόντων, τη συνεργασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπηρεσιών, την πανεπιστημιακή ερευνητική συνεργασία βιομηχανίας και την ιατρική συνεργασία προγράμματος προϊόντων έχει λάβει το εσωτερικό πιστοποιητικό εγγραφής: συνηθισμένο endotracheal intubation, ενισχυμένο endotracheal intubation, λαρυγγική μάσκα PVC, λαρυγγική μάσκα πυριτίου, διπλό intubation αεροσωλήνων μονάδων λούμεν, καθετήρας πυριτίου, θερμοκρασία πυριτίου που μετρούν τον καθετήρα, τσάντα καθετηριασμού και ψεκαστήρας COem και ODM που κατασκευάζουν: ιατρικό καλώδιο οδηγών, ιατρικό ελατήριο, ιατρική μονόδρομη βαλβίδα, καθετήρας μπαλονιών, ιατρικά πλαστικά μέρη που φορμάρουν, ιατρική έγχυση μερών πυριτίου, ιατρική φόρμα, κ.λπ.

Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής του ουρχτηρικού καθετήρα, της αναισθησίας και των αναπνευστικών ιατρικών αναλωσίμων!
Το εργοστάσιό μας είναι επικυρωμένη ISO13485 ομάδα που δεσμεύεται στην Ε&Α των ιατρικών αναλωσίμων. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι CE εγκεκριμένο, περιλήφθείτε στον ουρχτηρικό καθετήρα, αναισθησία, αναπνευστική σειρά και πωλούνται καλά στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και τις χώρες της ΕΕ.

 

Ο ακόλουθος είναι μερικές φωτογραφίες της επιχείρησής μας που συμμετέχει στην έκθεση.

Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou orcl medical co., ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Υπηρεσία

Η ιατρική Co. Orcl Guangzhou, ΕΠΕ παρέχει τις καινοτόμες λύσεις και την ανώτερη υποστήριξη για να βοηθήσει τους επαγγελματίες και τους προμηθευτές υγειονομικής περίθαλψης να εξασφαλίσουν ασφάλεια, να ενισχύσουν τις υπομονετικές εκβάσεις, και να βελτιώσουν το συνολικό κόστος της προσοχής.

Το Orcl ιατρικό είναι ένα εργοστάσιο εξειδικευμένο στην αναλώσιμες ιατρική συσκευή και την υπηρεσία.

 

COem & υπηρεσία ODM προσφερθε'ντες.

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, ομάδα παραγωγής R& D.technical και ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε σε σας την εξαιρετική ποιότητα αλλά τα προσιτά προϊόντα και την τέλεια υπηρεσία. Ερευνήστε τις εμπορικές ευκαιρίες από κοινού.

1. Επικοινωνία και εργασία καλύτερα από κοινού.

2. Συνεργασία και η ενθάρρυνση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας.

3. Εορτασμός, ομαδικό πνεύμα, διασκέδαση, και κίνητρο.

4. Ομαδική εργασία και ωθώντας απόδοση ομάδων.

5. Δικτύωση, που κοινωνικοποιεί, και που γνωρίζει να ξέρει η μια την άλλη καλύτερα.